Taas on aika talon maalausten

Maalauksen aika

Kevät ja alkukesä on usein talon huollon aikaa. Toukokuussa ensimmäisten kesän merkkien näyttäytyessä viriää monessa omakotitalossa toive talon kasvojen kohotuksesta ulkomaalauksella. Moni miettii, että ehtisinkö kesälomalla sutaista uuden maalipinnan. Missomme Sävyisällä on tehdä omakotitaloasumisesta helppoa. Jos uskot kesälomastasi löytyvän pari viikkoa aikaa talon maalaukselle niin tartu ehdottomasti pensseliin, soita ja kysy meiltä muutama vinkki siihen. Maalaaminen on mukavaa!

Maalaisinko lomalla itse?

Jos kuitenkin useimman suomalaisen tapaan haluat nauttia ansaitsemistasi lomapäivistä täysin rinnoin, me mahdollistamme sen miellellämme sinulle. Sävyisän toteuttama maalaus on huoleton, vaivaton ja laadukas. Valinta on hankala, säästääkö rahaa vai hermoja. Tässä asiassa pääset helposti eteenpäin kysymällä ”kilpailevan tarjouksen” omalle työllesi meiltä. Katsotaan yhdessä mitä talon maalaaminen on!

Jos kumpi tahansa ajatus viriää mielessäsi aloita toimenpiteiden tekeminen heti. Maalauskalenterimme täyttyy nyt kovaa tahtia ja alkukesänä saatava kasvojen kohotus alkaa pian olla haaveunta. Ota yhteys meihin yhteydenottolomakkeella tai soittamalla ja kysy maalauskalenterimme tilannetta ja hinta-arviota työstäsi, niin katsotaan missä mennään.

 

 

Jaa artikkeli
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *