Talon maalaus

Milloin ulkoverhous on syytä maalata?

Näin maalaamme talosi

3

Vuoden takuu kaikilla palveluillamme

Talon ulkoverhouksen maalauksella saadaan kotisi ilme taas loistamaan, mutta ennen kaikkea uusi maalipinta antaa elintärkeän suojan ulkoverhoukselle. Yleisesti uudelleenmaalaus suositellaan tehtäväksi 8-12 vuoden välein tai jos pinta on huonossa kunnossa. Oikein huollettu ulkoverhous kestää vuosikymmeniä. Maalipinnan ensisijainen tehtävä on suojata ulkoverhouksen puurakenteita. Hilseillyt maalipinta ei suojaa riittävällä tavalla.

Huolellisilla pohjatöillä ja laadukkaasti toteutetulla maalauksella takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Valitsemme pesuaineen talosi tarpeen mukaan, ja hilseilevä maali poistetaan tarvittaessa kaapimalla. Käytämme maalaustyössämme vain korkealaatuisia, Suomen olosuhteisiin tarkoitettuja maaleja.

Oikein käsitelty puupinta kestää aikaa ja säilyttää arvonsa pitkään. Laadukkaat maalit ja tinkimättömällä ammattitaidolla toteutettu maalaus palauttaa talosi alkuperäisen ilmeen ja arvokkuuden.

Suunnitteluvaiheessa laskemme työlle aina kiinteän urakkahinnan, jolloin tiedät maalauksesta koituvat kustannukset jo etukäteen. Maalaustyö voidaan myös toteuttaa OP:n rahoituksella. Kaikilla palveluillamme on 3 vuoden takuu.

Lisätietoa talon ulkopintojen maalauksen työvaiheista ja menetelmistä löydät blogistamme.

Jos ulkoverhouksen kunto mietityttää, me autamme sinua!